Watch Ice Age 1

Voteaza Acest FIlm:Acum 20 000 de ani, Pământul era o planetă plină de amenintări. Una dintre acestea era începerea Epocii de Gheată. Pentru a se pune la adăpost de înghet, animalele care populau Pământul la acea vreme încep să migreze spre sud. Exceptie fac un mamut pe nume Manfred, obisnuit să facă totul în maniera sa personală si un lenes pe nume Sid, obisnuit să nu facă niciodată nimic.


 


Din momentul în care Sid îl autoproclamă pe Manfred „protectorul” său, mamutul face tot posibilul pentru a se descotorosi de nedorita povară. Încercările sale dau însă gres si Manny este cooptat de Sid în actiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a-i fi redat familiei sale. Lor li se alătură Diego, un tigru viclean care vede în bebelus un ospăt delicios.


 


În vreme ce Sid, Manny si Diego îsi croiesc drum prin peisajul acoperit de gheată, o altă creatură - o veverită pe nume Scrat - încearcă din răsputeri să-si îndeplinească misiunea vietii sale - aceea de a îngropa o ghindă care declansează o serie de evenimente dezastruoase.